Sculpture’s Corner amb els artistes convidats Miquel Gelabert i Albert Arribas

17 febr.
  • Inauguració Divendres 19 de febrer de 2016 a les 11:30.Plaça Europa   FGC Europa FiraSculpture's Corner

Per l’ Sculpture’s Corner d’aquest any s’han convidat a dos pintors, Miquel Gelabert i Albert Arribas, tots dos nascuts a Blanes (Girona), a realitzar dues escultures de gran format per la plaça d’Europa. Tots dos artistes han realitzat dues escultures de gran format amb un fort component pictòric.

Miquel Gelabert ha creat un totem de 4 metres d’alçada sobre un tronc de cedre que l’artista ha pintat acuradament pels laterals i bores de la fusta. El cedre és un arbre originari de Síria, motiu pel qual Gelabert ha volgut alçar un monument per la pau i l’esperança, un clam per a la fi del conflicte bèlic al bell mig de la plaça d’Europa. Per la seva banda, Albert Arribas, ha creat, sobre la plataforma de Sculpture’s Corner, un gran cub completament cobert de capes i pinzellades de pintura. És com si el pintor hagués esculpit un quadre de grans dimensions, en un repte pel que li han calgut més de 100 quilos de pintufabsculputre's Albert Mercadra. Una escultura d’una gran expressivitat que pretén encuriosir i atrapar les mirades del passejants de la plaça Europa.”

CASTELLANO ———————————

  • Inauguración : Viernes 19 de febrero a las 11:30 h.
  • Lugar: Plaza Europa FGC: Europa Fira

Para el Sculpture’s Corner de este año se han invitado a dos pintores, Miquel Gelabert y Albert Arribas, los dos nacidos a Blanes (Girona), para realizar dos esculturas de gran formato para la plaza de Europa.

Los dos artistas han realizado dos esculturas de gran formato con un fuerte componente pictórico. Miquel Gelabert ha creado un totem de 4 metros de altura sobre un tronco de cedro que el artista ha pintado cuidadosamente por los laterales y bores de la madera. El cedro es un árbol originario de Siria, motivo por el cual Gelabert ha querido levantar un monumento por la paz y la esperanza, un clamor para el fin del conflicto bélico en medio de la plaza de Europa. Por su parte, Albert Arribas, ha creado, sobre la plataforma de Sculpture’s Corner, un gran cubo completamente cubierto de capas y pinceladas de pintura. Es cómo si el pintor hubiera esculpido un cuadro de grandes dimensiones, en un reto por el que le han hecho falta más de 100 kilos de pintura. Una escultura de una gran expresividad que pretende despertar la curiosidad y atrapar las miradas del *passejants de la plaza Europa.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: