Francesc Ruiz és el guanyador del Premi d’Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo 2015 .

29 juny

francescruizAbadL’artista Francesc Ruiz Abad és el guanyador del Premi d’Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo 2015. El lliurament del guardó, que arriba a la tercera edició, tindrà lloc el proper mes de setembre a la seu Fundació Arranz-Bravo.

El jurat —format per l’artista Eduard Arranz-Bravo; el director de la Fundació Arranz-Bravo, Albert Mercadé, i l’artista Miquel Gelabert— ha valorat “la valentia i la singularitat de la seva proposta pictòrica, així com la maduresa del seu art malgrat la seva incipient trajectòria

El premi consisteix en una exposició individual a la Fundació Arranz-Bravo durant la temporada 2016, l’edició d’un catàleg, el comissariat de la mostra i una ajuda econòmica per a la producció, així com una obra original d’Arranz-Bravo, que serà lliurada de mans del propi artista.

Amb aquest guardó, la Fundació vol reconèixer la tasca dels artistes emergents. En aquesta edició s’han presentat 32 artistes.

Francesc Ruiz Abad és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2014), ha realitzat una residència d’estudis a la Hochschule für Grafik und Buchkunst de Leipzig, Becari de la Fundació Guasch Coranty( 2013-2014). També ha participat en exposicions col•lectives a Can Felipa, la Sala d’Art Jove o la Biennal d’Art Català, i ha realitzat dues exposicions individuals a la sala Heliogàbal de Barcelona i al Theatre Permanent de Leipzig. La de la Fundació Arranz-Bravo serà la primera exposició individual en una institució.

[CASTELLANO]
El artista Francesc Ruiz Abad es el ganador del Premio de Artes Visuales Eduard Arranz-Bravo 2015. La entrega del galardón, que llega a su tercera edición, tendrá lugar el próximo mes de septiembre en la sede de la  Fundación Arranz-Bravo.

El jurado —formado por el artista Eduard Arranz-Bravo; el director de la Fundación Arranz-Bravo, Albert Mercadé, y el artista Miquel Gelabert— ha valorado “la valentía y la singularidad de su propuesta pictórica, así como la madurez de su arte a pesar de su incipiente trayectoria

El premio consiste en una exposición individual a la Fundación Arranz-Bravo durante la temporada 2016, la edición de un catálogo, el comissariat de la muestra y una ayuda económica para la producción, así como una obra original de Arranz-Bravo, que será entregada de manso del propio artista.

Con este galardón, la Fundación quiere reconocer la tarea de los artistas emergentes. En esta edición se han presentado 32 artistas.

Francesc Ruiz Abad es licenciado en Bellas artes por la Universitat de Barcelona (2014), ha realizado una residencia de estudios a la Hochschule für Grafik und Buchkunst de Leipzig, Becario de la Fundación Guasch Coranty( 2013-2014). También ha participado en exposiciones col•lectivas a Can Felipa, la Sala de Arte Joven o la Bienal de Arte Catalán, y ha realizado dos exposiciones individuales a la sala Heliogàbal de Barcelona y al Theatre Permanente de Leipzig. La de la Fundación Arranz-Bravo será la primera exposición individual en una institución.

[ENGLISH]
The artist Francesc Ruiz Abad is the winner of the 2015 Eduard Arranz-Bravo Visual ArtsPrize. Ruiz Abad will receive the prize, awarded for the third year, in a ceremony at the Arranz-Bravo Foundation in September.

The jury, formed by the artists Eduard Arranz-Bravo and Miquel Gelabert, and Albert Mercadé, director of the Arranz-Bravo Foundation, praised the “daring and singularity” of Ruiz Abad’s work, as well as its maturity despite the artist’s youth.

The prize consists of a solo exhibition at the Arranz-Bravo Foundation in the 2016 season, the publication of a catalogue, curatorship of the show and financial support for its production, as well as an original work by Arranz-Bravo, which he will receive from the artist personally.By awarding this prize, the Arranz-Bravo Foundation seeks to support emerging artists. A total of 32 artists submitted works to this year’s call for proposals.

Francesc Ruiz Abad holds a degree in Fine Art from the University of Barcelona (2014) and was awarded a study residency at the Hochschule für Grafik und Buchkunst in Leipzig. Formerly an intern at the Guasch Coranty Foundation (2013-2014), he has also taken part in collective exhibitions at Can Felipa, the Art Jove gallery and the Biennial of Catalan Art, as well as solo shows at the Sala Heliogàbal in Barcelona and the Theatre Permanent in Leipzig. His exhibition at the Arranz-Bravo Foundation will be his first solo show at an art institution.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: