FAB i els #Dillunsartístics

11 març

Al desembre de 2014 va aparèixer per twitter una proposta 2.0 molt engrescadora. De la mà dels companys de Cultius Culturals ens arribaven els #DillunsArtístics. Una oportunitat per difondre la cultura mentre ens convertim en actors i receptors d’un joc de propostes artístiques.

La dinàmica és molt fàcil. Cada dilluns, qualsevol que vulgui, pot proposar una obra artística a través del HT #Dillunsartístics. Pot ser facebook i/o twitter. La plataforma és igual, només cal deixar-nos portar pel nostre sentit.

A més, en aquest últim trimestre, Cultius Culturals, va decidir fer un pas ferm en aquesta estratègia: De totes les propostes rebudes durant el mes corresponent, s’escolliran 2 que encapçalaran les imatges de portada de totes dues plataformes socials.

Des de la FAB, fa unes setmanes que col·laborem amb aquesta iniciativa. Estem contents de poder compartir espai virtual amb altres institucions alhora que també ens permet continuar amb un dels nostres objectiu: difondre l’obra d’Arranz-Bravo.
 DillunsArtistics FABCaptura

Acceptes un consell? Deixa’t seduir Deixeu-vos seduir per l’afirmació “Els dilluns passen millor amb art” i participa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: