Nova inauguració, 24 octubre: Arranz-Bravo. Escultura.

14 oct.

Sin título

Des de la fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet ens plau presentar la primera exposició retrospectiva dedicada a l’obra escultòrica d’Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941). En paral·lel a la seva coneguda tasca com a pintor, dibuixant o gravador, Arranz-Bravo ha endegat també una prolífica trajectòria com a escultor, la qual es resumeix en les més de 200 escultures que hem documentat en el catàleg que us adjuntem. A la mostra presentem una selecció de les setanta escultures més representatives del creador, començant per les seves obres experimentals dels anys setanta, com la màquina d’escriure policromada del poeta Francesc Parcerisas (The Noiseless, 1971), o el retrat objectual de Rafael Bartolozzi (Rafa, 1967). Així mateix, també es mostren les diferents sèries en bronze treballades amb les Galeries Gaspar de Barcelona i Fernando Vijande de Madrid, molt vinculades a la seva obra pictòrica, com les sèries Eclpisi (1978) o Abraçades (1982).

L’exposició també posa de relleu la diversitat de materials que Arranz-Bravo ha treballat al llarg de la seva carrera (pedra, marbre, materials de rebuig, terra cuita), molt relacionats amb els territoris on ha treballat (Tarragona, Cadaqués, Vallvidrera). D’altra banda, l’exposició també recull les maquetes dels principals monuments públics realitzats per l’artista, com ara L’Acollidora o El Pont de la Llibertat, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.

Desitjant que el projecte sigui del vostre interès, esperem saludar-vos personalment durant l’acte d’inauguració de la mostra, que tindrà lloc el proper dijous 24 d’octubre a les 19:30 del vespre.

Atentament,

Direcció Fundació Arranz-Bravo, L’Hospitalet de Llobregat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: