ART ALS MURS JA ESTÀ EN MARXA!

12 març

“Art als murs de l’escola Gornal” és un projecte d’Aprenentatge Servei (APS) coordinat i articulat pel servei pedagògic de la Fundacio Arranz-Bravo. El projecte és un assesorament artístic dels joves de 5è i 6è de l’escola la Gornal i la puntual participació de alumnes que cursen el Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) en Pintura que realitzen un mural artístic a les instal·lacions de l’escola al mur exterior de la Rambla Carmen Amaya.

L’objectiu és portar a la pràctica una proposta mural originada a l’assignatura d’arts plàstiques que s’adapti a la demanda de la dones de la Gornal. Aprofitant la renovació del mural de fa 30 anys en defensa de les dones, la idea sorgeix amb la intenció de fer un treball cooperatiu a l’aula com a eina activa de cohesió participativa per mitjà de grups que treballin continguts i objectius, i poder realitzar així un procés creatiu en comú.

“Així, amb aquest servei es pretén no només incidir en la millora i embelliment del centre, alhora que en el procés de reestructuració urbanística que actualment es porta a terme en el barri, si no també: enfortir els vincles entre l’Escola Gornal i les dones del Barri i l’Institut, facilitar el procés de transició dels alumnes entre els dos centres, incidir en el sentiment de pertinença dels alumnes vers el seus Instituts vers la seva escola i el seu barri, i sobretot apoderar-los convertint-los en agents actius dels processos de canvi en el seu entorn més proper.”

Per Georgina Parrilla

Imagen

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: