Servei educatiu= art i compromís social

21 febr.

L’Associació Coneix l’Art i el servei educatiu de la Fundació Arranz-Bravo dirigeixen un projecte en comú: el Mural de la Dona. Una iniciativa original del pla educatiu Entorn juntament amb l’Associació de la Dona de l’Hospitalet des d’on va originar la idea de refer un antic mural dels anys vuitanta.

El projecte conjunt és el testimoni del treball realitzat per Coneix l’Art i el servei educatiu de la Fundació, la culminació del que s’ha dut a terme conjuntament des del passat mes de gener i fins aquest març en curs es farà visible al mur exterior de l’escola Gornal de L’Hospitalet. 12 alumnes de primària de l’escola Gornal, 13 de l’institut Europa i 15 del PQPI seran els participants d’aquest projecte col·lectiu i que serà inaugurat el dia 8 de març, fent-ho coincidir amb el dia internacional de la dona treballadora.

Per Georgina Parrilla

6865141910_406c5c691c

L’Artur Muñoz, que forma part del nostre servei educatiu i que alhora dirigeix l’associació Coneix l’Art, ha impartit la docència dels participants de la proposta per tal d’aportar un estil harmònic i coherent al tema pel qual es treballarà plàsticament. Els alumnes faran una visita a la Fundació per tenir un contacte directe amb els referents de la pintura de d’Arranz-Bravo.

Creiem que iniciatives com aquestes són la manera d’implicar als joves a la creativitat i fet artístic però també al compromís social com ho és la la violència de gènere.

-1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: