3,2,1… Projecte ART!

10 nov.

El projecte !ART! ja està en marxa! Les primeres propostes artístiques dels alumnes i tutors L’EASD Serra i Abella han començat ja a perfilar-se. A partir d’ara i fins a final de curs posarem sobre la taula un total de 9 projectes originats des de les quatre especialitats de l’escola.

I ara què?

La pilota no només cau sobre el teulat del Serra i Abella. Tal com us vem explicar, des de la Fundació Arranz-Bravo hem estat treballant en la creació d’un bloc i una pàgina de facebook per tal de gestionar, compartir i difondre l’evolució de les diverses propostes inicials. D’aquesta manera, pretenem apropar-vos als processos de creació de cada grup d’alumnes, mitjançant actualitzacions, preguntes i debats. Us motrarem i actualitzarem l’estat de cada projecte artístic per tal de que en quedeu assabentats i pogueu participar en el comissariat de l’exposició que se’n derivarà com a resultat final.

Aquesta metodologia pertany al concepte Crowd Curation Project. En un món on cada cop s’està establint més el model virtual, on les institucions cada cop més mostren el treball intern de les seves programacions i muntatges expostius,el Crowd Curation Project dóna la possibilitat de que el visitant pugui participar, activament, en aquests processos. Aquest projecte públic, promogut en orígen des del Museu de Brooklyn posa sobre la taula la necessitat de generar vincles entre institucions culturals i els visitants que gaudeixen d’aquestes.

Us convidem, per tant a participar en el Projecte !ART!

 Per Marta Sánchez Natera

—-CASTELLÀ—

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: