Projecte ART!

5 oct.

A finals de setembre es va presentar al públic el nou projecte artístic  ¡ART! i en el que participaran  a prop de 400 alumnes i 40 professors de  l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

I què és ¡ART! ? Art és un projecte  artístic de col·laboració entre L’escola Serra i Abella i la Fundació Arranz-Bravo. L’objectiu principal és que els alumnes de l’escola Serra i Abella treballin, durant el curs 2012-2013,  al voltant dels conceptes principals de l’obra d’Arranz-Bravo. Els 10 millors projectes seran presentats a la tardor de 2013 en una exposició a la Fundació Arranz-Bravo.

Què pretén? Aquest projecte artístic vol ser un projecte pioner a Catalunya mitjançant la metodologia curatorial del Crowd Curation. Un dels eixos principals recau en participació del públic per tal de crear i donar forma a l’exposició  que es presentarà a la tardor de 2013.

I com ho farà? El Crowd Curation contempla la possibilitat de generar una sèrie d’eines 2.0 per tal de posar en contacte l’evolució dels projectes artístics amb el públic general. Per aquest motiu, estem treballant en la creació d’un bloc, així com d’una pàgina a la xarxa social Facebook, per tal de garantir i promoure el seguiment i el debat de l’evolució d’aquests treballs artístics amb tothom qui vulgui participar.

Us convidem a que compartiu amb nosaltres aquest procés creatiu. Us hi apunteu?

————————–CASTELLANO————————–

 

A finales de septiembre se presentó al público el nuevo proyecto artístico ¡ART! y en el que participarán cerca de 400 alumnos y 40 profesores de la Escuela de Arte y Superior de Diseño Serra y Abella.

¿Y qué es ¡ART! ? Arte es un proyecto artístico de colaboración entre La escuela Serra y Abella y la Fundación Arranz-Bravo. El objetivo principal es que los alumnos de la escuela Serra y Abella trabajen, durante el curso 2012-2013, alrededor de los conceptos principales de la obra de Arranz-Bravo. Los 10 mejores proyectos serán presentados en otoño de 2013 en una exposición a la Fundación Arranz-Bravo.

¿Qué pretende? Este proyecto artístico quiere ser un proyecto pionero en Cataluña mediante la metodología curatorial del Crowd Curation. Uno de los ejes principales recae en participación del público para crear y dar forma a la exposición que se presentará en otoño de 2013.

¿Y como lo hará? El Crowd Curation contempla la posibilidad de generar una serie de herramientas 2.0 para poner en contacto la evolución de los proyectos artísticos con el público general. Por este motivo, estamos trabajando en la creación de un bloque, así como de una página a la red social Facebook, para garantizar y promover el seguimiento y el debate de la evolución de estos trabajos artísticos con todo el mundo quienes quiera participar.

Os invitamos a que compartáis con nosotros este proceso creativo. ¿Os apuntáis?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: