Inauguració exposició German Consetti

30 abr.

EL PATI DE LA FUNDACIÓ ARRANZ-BRAVO DE L’HOSPITALET ACULL UNA GRAN INTERVENCIÓ ESCULTÓRICA DE GERMÁN CONSETTI

  • Cranis, carros i barques s’inclouen dins el projecte “La memòria de l’escultura”, primera gran exposició individual de l’escultor argentí establert a L’Hospitalet

  • La inauguració – que tindrà lloc el dijous 3 de maig, a les 19.30 hores, a la seu de la Fundació AB– vindrà acompanyat d’un concert de música de cambra impartit per alumnes de l’escola Pau Vila de l’Hospitalet

L’escultor German Consetti proposa una exposició d’escultura monumental al pati de la Fundació Arranz-Bravo, que porta per nom “La memòria de l’escultura”. En aquesta mostra, l’artista d’origen argentí fa una lectura expressiva i espacial de l’escultura: crea grans cranis, torsos, carros i barques, soldant metall i tallant fusta.

German Consetti va arribar fa pocs anys a Catalunya darrere d’un somni: ser escultor i seguir els passos del seu gran referent: Julio González. Des de fa uns anys, viu i treballa a l’Edifici Freixas de L’Hospitalet, al costat d’altres artistes destacats com Miquel Aparici, l’escenògraf Guillén o el col·lectiu del grup La Nave.

 

Consetti ha creat les seves obres monumentals expressament per a aquesta exposició a la Fundació Arranz-Bravo. Les obres del pati romandran durant una temporada com a decoració exterior del centre. A l’interior del museu s’hi exposarà obra de petit format i maquetes originals.

 

Amb aquesta exposició, la Fundació Arranz-Bravo segueix apostant per un dels seus principals objectius: l’estímul i la promoció de la creació contemporània. En aquest cas, dóna suport a un creador de L’Hospitalet de Llobregat, ciutat en la qual ha establert forts lligams amb la comunitat artística i educativa.

 

Inaugurada al setembre del 2009, la Fundació AB també s’encarrega de difondre l’art del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941). La Fundació compta amb una col·lecció de tres-centes quaranta obres d’art d’Arranz-Bravo —entre pintures, obra sobre paper, gravats i escultures—, donades per l’artista i que expliquen els seus diferents períodes creatius, que la fundació s’encarrega de conservar i també de promoure, mitjançant exposicions a la seva seu o en altres museus catalans, espanyols i de l’estranger. El Patronat de la Fundació el presideix l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i té com a vicepresident el mateix artista.

 

L’exposició “German Consetti. La memòria de l’escultura” es podrà visitar fins al 16 de setembre del 2012 a la seu de la Fundació Arranz-Bravo, dintre del recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala (avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44).

DIA:

Dijous, 3 de maig

TEMA

Inauguració de l’exposició “La memòria de l’escultura”, de German Consetti

HORA:

A les 19.30 hores

LLOC:

Seu de la Fundació Arranz-Bravo (avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44. CCM Tecla Sala).

 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: