Fragments d’Identitat. Escola Pau Vila de L’H

14 abr.

El passat 28 de març es va inaugurar la primera de les dues exposicions  que es faran al llarg d’aquest ant 2012 a l’escola Pau Vila de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta mostra, que porta per títol Fragments d’Identitat, és la conseqüència final del  curs Apropa’t a l’Art, iniciat a la Fundació Arranz-Bravo a principis d’octubre de 2011 i en el que van participar alumnes i professors del mateix centre. L’objectiu d’aquest curs, a càrrec d’Artur Muñoz, és la formació del professorat en la millora de la comunicació sobre el fet artístic. A través de la selecció d’un tema de l’obra d’Arranz-Bravo: la figura humana i la identitat,  20 professors de l’escola, sota la coordinació d’Artur Muñoz,  han elaborat les seves propostes junt amb els seus alumnes.  Junts han convertit els passadissos en una magnífica sala d’exposicions en el que es poden veure els millors projectes resultants .

Us avancem també que, la segona exposició, programada dins d’aquest projecte, es realitzarà durant el més de novembre a la mateixa escola. El tema al que es farà referència serà el Símbol de l’Hospitalet i  aquest portarà premi. La millor proposta realitzada serà premiada amb una obra d’art que Arranz-Bravo regalarà als guanyadors. A més, la col·laboració integra amb l’escola Pau Vila no acaba aquí. L’Arranz-Bravo realitzarà un mural al pati de l’escola conjuntament amb els 5 millors alumnes de plàstica del centre.

 

En total, uns 250 alumnes i 20 professors han participat d’aquesta experiència creativa. Cal donar-los les gràcies  pel seu treball, creativitat i esforç. Des de la Fundació Arranz-Bravo,  en nom d’Eduard Arranz-Bravo i Albert Mercadé, estem molt contents dels resultats obtinguts.

 

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per veure les fotografies en millor qualitat: Fragments d’identitat

 

——–

El pasado 28 de marzo se inauguró la primera de las dos exposiciones que se haran a lo largo de este 2012 en la escuela Pau Vila de L’l’Hospitalet de Llobregat.

Esta muestra, que lleva el título Fragments d’Identitat, es la consecuencia final del  curso Apropa’t a l’Art, inciado en la  Fundació Arranz-Bravo a principios de octubre de 2011 y en el que participaron alumnos y profesores del mismo centro. El Objetivo de este curso, a cargo de Artur Muñoz, es la formación del profesorado en la mejora de la comunicación sobre el “hecho artístico”. Mediante la selección de un tema de la obra de Arranz-Bravo: la figura humana i la idenidad, 20 profesores de la escuela, bajo la coordinación de Artur Muñoz, elaboraron sus propuestas junto con sus alumos. Juntos han convertido los pasillos del centro en una magnífica sala de exposiciones en las que se pueden ver los mejores  proyectos resultantes.

 

También os adelantamos que, la segunda exposición, programada dentro de este proyecto, se realizará durante el mes de noviembre en el mismo centro. El tema al que se hará referencia será el   Símbol de l’Hospitalet  y este llevará consigo premio. La mejor propuesta realizada será premiada con una obra de arte que Arranz-Bravo regalará a los ganadores. Además, la colaboración íntegra con la escuela Pau Vila no acaba aquí. Arranz-Bravo realizará un mural en el patio de la escuela conjuntamente con los cinco meores alumnos de plástica del centro.

 

En total, unos 250 alumnos y 20 profesores han participado de esta experiencia  creativa. Damos las gracias por su trabajo, creatividad y esfuerzo. Desde la Fundació Arranz-Bravo,  y en nombre de Eduard Arranz-Bravo  y Albert Mercadé, estamos muy contentos  de los resultados obtenidos.

Anuncis

Una resposta to “Fragments d’Identitat. Escola Pau Vila de L’H”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fundació Arranz-Bravo + CEIP Pau Vila = #MuralPauVila « fundacio arranz-bravo>blog - Octubre 13, 2012

    […] enrecordeu de l’exposició FRAGMENTS D’IDENTITAT? Aquest dimarts 16 d’octubre culminarem la col·laboració amb l’escola Pau Vila […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: