Acte de presentació “La risa de la Hiena”

2 abr.

El 22 de març vem gaudir d’un acte especial a la Llibreria La Central (C/Mallorca, Barcelona) Es presentava oficialment el llibre La risa de la hiena. Coeditat  per la Fundació Arranz-Bravo i el CoNCA, ajunta la participació d’ Albert Mercadé, Jordi Abelló i Rafael Argullol.

Albert Mercadé, Director Artístic de la Fundació Arranz-Bravo, en l’inici de l’acte posa en present la situació i contextualització de la Fundació Arranz-Bravo, destacant, en aquest àmbit, la necessitat de promoure l’art contemporani emergent. En aquest punt entra en escena Jordi Abelló, que a més a més de participar activament en els objectius fundacionals de la nostra Seu, també va permetre, junt amb les seves sèries “Dictadors’ i ‘Criminals de guerra’, ara il·lustrades en format llibre,   ser un dels protagonistes principals  per a la creació de La risa de la hiena. L’altre part important de l’acte la focalitzem en l’escriptor i filòsof, Rafael Argullol, ja que en la seva trajectòria literaria en destaquem els fragments de “Visión desde el fondo del mar”. pes pesat de l’edició actual.

 

Els dos autors aconsegueixen, cadascú a través dels seus medis d’expressió, crear una temàtica comuna: la rialla dels homes de poder.  Per tant, a través de la lectura de La risa de la hiena, podem analitzar els diferents matisos de la rialla que han estat tant presents en el rostre de dictadors, polítics i persones de caire internacional al llarg de la història de l’actualitat.  Argullol ho transmet  desplegant el seu sentit crític literari i  Abelló des de el coneixement i l’estudi del retrat contemporani.

La Fundació Arranz-Bravo és, per tant, punt en comú, un enllaç entre totes dues obres que donen un mateix resultat, la publicació de La risa de la hiena

 

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

——————————————

El 22 de marzo disfrutamos de un acto especial en la Librería La Central (C / Mallorca, Barcelona) Se presentaba oficialmente el libro La risa de la hiena. Coeditado por la Fundación Arranz-Bravo y el CoNCA, junta con la participación de Albert Mercadé, Jordi Abelló y Rafael Argullol.

Albert Mercadé, Director Artístico de la Fundación Arranz-Bravo, en el inicio del acto pone sobre la mesa la situación y contextualización de la Fundación Arranz-Bravo, destacando, en este ámbito, la necesidad de promover el arte contemporáneo emergente. En este punto entra en escena Jordi Abelló, que además de participar activamente en los objetivos fundacionales de nuestra Sede, también permitió, junto con sus series “Dictadores ‘y’ Criminales de guerra ‘, ahora ilustradas en formato libro, ser uno de los protagonistas principales para la creación de “La risa de la hiena”. La otra parte importante del acto la focalizamos en el escritor y filósofo, Rafael Argullol, ya que en su trayectoria literaria en destacamos los fragmentos de “Visión desde el fondo del mar”. peso pesado de la edición actual.

Los dos autores logran, cada uno a través de sus medios de expresión, crear una temática común: la risa de los hombres de poder. Por lo tanto, a través de la lectura de La risa de la hiena, podemos analizar los diferentes matices de la risa que han sido tan presentes en el rostro de dictadores, políticos y personas de carácter internacional a lo largo de la historia de la actualidad. Argullol lo transmite desplegando su sentido crítico literario y Abelló desde el conocimiento y el estudio del retrato contemporáneo.

La Fundación Arranz-Bravo es, por tanto, punto en común, un enlace entre las dos obras que dan un mismo resultado, la publicación de La risa de la hiena

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: