Inauguració Exposició Albert Arribas Forcada.

2 març

El passat 23 de febrer es va inaugurar, a la Fundació Arranz-Bravo, la nova exposició temporal: Albert Arribas Forcada.

La proposta artística que ens presenta l’Albert Arribas (Blanes, 1981) barreja l’explosió de color i llum amb la intensitat del seu traç que ens apropa a una pintura abstracte, més aviat expressionista. La seva formació artística es consolida a través del seu recorregut per la Facultat de Belles Arts de Barcelona, l’Escola Massana fins arribar a les diverses exposicions realitzades en importants centres d’art i galeries del país.

Albert Mercadé, (2012, 6)  Director artístic de la Fundació Arranz-Bravo afirma que “Ens va sorprendre la valentia de l’artista al’hora de conjuntar formes expansives amb colors estridents. Potser en aquell debut (Casa Saladrigas, Blanes 2007 )la seva obra s’excedia en barroquisme, però el vigor pictòric que transmetia era ben diferent en un jove pintor recentment sorgit de Belles Arts. Aquesta pulsió creativa s’ha mantingut inalterada en les seves propostes plàstiques recents, amb l ‘afegit que l’artista ha sabut posar ordre i concert a la seva consciència tràgica.”

A continuació us mostrarem les fotografies de l’acte d’inauguració. No obstant, us recordem que l’exposició Albert Arribas Forcada es trobarà situada a la seu de la Fundació fins al 29 d’abril de 2012. Esteu tots convidats!!!

——————————————

El pasado 23 de febrero se inauguró, en la Fundación Arranz-Bravo, la nueva exposición temporal: Albert Arribas Forcada.

La propuesta artística que nos presenta Albert Arribas (Blanes, 1981) mezcla la explosion de color y luz con la intensidad de su trazo produciendo el acercamiento a una pintura abstracta, más bien expresionista. Su formación artística se consolida a través de su recorrido por la Facultad de Bellas Artes de Barcelona, l’Escola Massana,  hasta llegar a las diversas exposiciones realizadas en importantes centros de arte y galerías del país.

Albert Mercadé, (2016, 6) Director Artístico de la Fundación Arranz-Bravo, afirma que ” Nos sorprendió la valentía del artista a la hora de combinar formas expansivas con colores estridentes. Puede ser que en aquel debut (Casa Saladrigas, Blanes 2007) su obra se excediera en barroquismo, pero su vigor pictórico que transmitía era muy diferente en un joven pintor surgido recientemente de Bellas Artes. Esta pulsión creativa se ha mantenido inalterada en sus recientes propuestas plásticas , con el  valor añadido que supone haber sabido  poner orden y concierto a su conciencia trágica.”

A continuación os mostraremos las fotografías del acto de inauguración. No obstante, os recordamos también, que la exposición Albert Arribas Forcada se encontrará ubicada en la sede de la Fundación hasta el 29 de abril de 2012.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: