Inauguració exposició Trilogia del Crim, Jordi Abelló.

19 des.

A partir del 14 de Desembre i fins al 19 de febrer de 2012, la Fundació Arranz-Bravo acull l’exposició Trilogia del crim,  una proposta arriscada i impactant de Jordi Abelló (Reus, 1970) . 

  Núria Marín Martínez, Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Fundació Arranz-Bravo, ens explica  que, com si d’un còmic o un storyboard es tractés, el creador ens proposa un recorregut per petites escenes que recreen un crim. Escenes enllaçades, fosques, expressives i envoltades de misteri. 

Els treballs de’n Jordi Abelló no deixen indiferent a l’espectador, sinó que el conviden a la reflexió,  l’interrogant, la participació emocional en l’escena, la translació  a un altre espai  i un altre temps, més propers i actuals.

Per altra banda, el mateix 14 de Desembre es va fer públic el projecte del llibre La risa de la hiena de Rafael Argullol, Albert Mercadé i Jordi Abelló.

A continuació us mostrem les fotografies de l’acte.

 ————————————————————–

 

A partir del 14 de Diciembre hasta el 19 de febrero de 2012, la Fundació Arranz-Bravo acoje la exposición Trilogía del crimen, una propuesta arriesgada e impactante de Jordi Abelló (Reus, 1970).

 

Núria Marín Martínez, Alcaldesa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Fundació Arranz-Bravo, nos explica que, como si de un cómic o un storyboard se tratara, el creador nos propone un recorrido por pequeñas escenas que recrean un crimen. Escenas enlazadas, oscuras, expresivas y envueltas de misterio.

 

Los trabajos de Jordi Abelló, no dejan indiferente al espectador, sinó que lo invitan a la reflexión, la interrogación, la partipación emocional en la escena, la translación a otro espacio y otro tiempo, más cercanos y actuales.

 

Por otro lado, el mismo día 14 de Diciembre, se hizo público el proyecto del libro La risa de la Hiena de Rafael Argullol, Albert Mercadé i Jordi Abelló.

A continuación os mostramos las fotografías.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Una resposta to “Inauguració exposició Trilogia del Crim, Jordi Abelló.”

  1. Miquel Desembre 19, 2011 a 11:51 #

    mare de déu però si això, ja està fet igualet!!!!!! Mireu la biennal de venecia any 2009 siusplau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: