La Fundació > La Fundación> The Foundation

27 gen.

Inaugurada el mes de setembre del 2009, la Fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet de Llobregat és un nou espai d’art contemporani dins l’àrea metropolitana de Barcelona que té el doble objectiu de difondre l’obra de l’artista barceloní Eduard Arranz-Bravo i d’estimular la jove creació contemporània. La Fundació també ofereix un programa educatiu ambiciós per a escoles de L’Hospitalet i per a grups organitzats amb l’objectiu d’identificar-se amb el territori i contribuir a la sensibilització del fet artístic a la societat.

Inaugurada en septiembre del 2009, la Fundación Arranz-Bravo del Hospitalet de Llobregat (Barcelona) es un nuevo espacio de arte contemporáneo en la área metropolitana de Barcelona que tiene el doble objetivo de difundir la obra del creador barcelonés Eduard Arranz-Bravo y la joven creación contemporánea. La Fundación ofrece a su vez un programa educativo ambicioso para escuelas del Hospitalet y para grupos organizados, con el ánimo de identificarnos con el terriorio y contribuir a la sensibilización artística de la sociedad.

Arranz-Bravo Foundation is a new contemporary art space opened on september 2009 in Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Our aim is to  expand the knowledge of Arranz-Bravo’s work and help young artists supporting them with exhibitions and activities. Moreover, we have an ambitious educative plan for schools and citizens in order to identify our foundation with the city and make our tribute to the artistic education of the society.
Director artístic/Director artístic/Art director: Albert Mercadé

 

Av. Josep Tarradellas, 44 | 08901

Hospitalet de Llobregat, Spain

http://www.fundacioarranzbravo.cat

http://www.facebook.com/fundacioarranzbravo

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: